skip to Main Content

Bedrijfsuitje Nijmegen

Ga je binnenkort een bedrijfsuitje in Nijmegen organiseren en ben je hiervoor op zoek naar een locatie? Boven café Faber beschikken wij over een ruimte die geschikt is voor maar liefst 100 personen. Naast een bedrijfsfeest is de ruimte ook zeer geschikt voor lezingen, workshops, gala’s en bruiloften. Een ruimte die heel veel mogelijkheden bied, voor kleine en grote groepen. Ben je op zoek naar een kleinere ruimte? Dan hebben wij deze bij onze buurman Toon of aan de overkant van het Faberplein bij The Lobby. Wanneer organiseer jij een teamuitje in Nijmegen?

Een bedrijfsuitje bij café Faber in Nijmegen

Schakel je ons in voor de organisatie van jouw bedrijfsuitje in Nijmegen? Onze zaal is voorzien van een gezellige bar, een beamer en scherm met geluid, microfoon, vergadertafels, feestruimte, toiletten en gratis wifi. Je bepaalt zelf hoe het bedrijfsuitje of teamuitje eruit komt te zien. Wil je bediening inschakelen? Of zorg je hier zelf voor? Wat voor muziek wil je draaien? En wil je gebruik maken van de beamer? Graag gaan wij met jou om tafel zitten om jouw wensen te bespreken. We nemen de hele organisatie door van begin tot eind en heb je speciale wensen? Laat het ons vooral weten en wij kijken wat we voor je kunnen doen. Zo zorgen wij dat jij een geslaagd bedrijfsuitje in Nijmegen hebt.

Zorg voor lekkere snacks tijden het teamuitje in Nijmegen

Tijdens het bedrijfsuitje of teamuitje in Nijmegen wil je je gasten natuurlijk wel voorzien van lekker eten en drinken. Daarvoor ben je bij café Faber aan het juiste adres. Kies uit heerlijke snacks zoals bittermix, vlammetjes, bitterballen, bierworstjes, chickenwings en nacho’s. Wil je je gasten voorzien van echte gerechten, kies dan voor bijvoorbeeld heerlijke houtovenpizza’s, pubfood zoals carpaccio, patat en burgers, salades, broodjes of tosti’s. Wat je wensen wat betreft eten en drinken ook zijn voor het bedrijfsuitje of teamuitje in Nijmegen. Bekijk onze menukaart om te kijken wat jij allemaal zou willen! Wij zorgen dat het voor elkaar komt! Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@cafefaber.nl. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! We plannen graag een kennismakingsgesprek in om een bedrijfsuitje in Nijmegen te organiseren.
bedrijfsuitje Nijmegen
Back To Top
Organiseer jij dit jaar de

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

en heb je nog geen geschikte locatie gevonden?
Met acht unieke zaken in het hart van Nijmegen kunnen wij altijd een passend voorstel doen!
Klik op de button voor alle mogelijkheden binnen de Fabergroep!