Zaalverhuur


Wil je een zaal huren in Nijmegen voor een borrel, promotiefeest, afstudeerfeest of vergadering? De Faberzaal (boven Café Faber) is geschikt voor verschillende activiteiten en biedt ruimte aan groepen tot 100 personen. Wat ga jij binnenkort organiseren? Maak gebruik van het zaalverhuur boven ons café in Nijmegen.

Waarvoor wil jij onze zaal huren in Nijmegen?

Onze zaal in Nijmegen kan je werkelijk voor allerlei feesten en bijeenkomsten huren. Denk bijvoorbeeld aan een borrel, promotiefeesten, afstudeerfeesten, bruiloften, gala’s, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten is onze zaal zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan lezingen, workshops en vergaderingen. Een andere soort bijeenkomst organiseren? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat onze zaal omgetoverd wordt tot een geschikte zaal.

Wat kan ik verwachten van de zaalverhuur boven café Faber in Nijmegen?

Wil je onze zaal huren boven ons café in Nijmegen? Dan hoef je zelf niet veel mee te nemen. De zaal is namelijk voorzien van:

  • Gezellige bar (met of zonder bediening);
  • Beamer + scherm met geluid;
  • Microfoon;
  • Muziek naar keuze (ook kunt u zelf een iPod of laptop o.i.d. aansluiten);
  • Vergadertafels;
  • Rookruimte (je gasten staan niet buiten);
  • Feestruimte;
  • Toiletten;

Heb je specifieke wensen wat betreft eten en drinken? Wij zijn niet voor niets een café en beschikken dan ook over diverse heerlijke gerechten en dranken die we graag serveren aan uw gasten. Wil je een lunch verzorgen? Of dacht je meer aan een diner? Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen dranken te schenken. Het kan allemaal in combinatie met de zaalverhuur boven ons café in Nijmegen. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over de zaalverhuur in Nijmegen? Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected].

Interesse? Voor meer informatie kun je het onderstaande formulier gebruiken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Klik hier voor foto’s van de zaal