skip to Main Content

Wil je een zaal huren in Nijmegen voor een borrel, promotiefeest, afstudeerfeest of vergadering? De Faberzaal (boven Café Faber) is geschikt voor verschillende activiteiten en biedt ruimte aan groepen tot 80 personen. Is dit voor jouw gezelschap wat te groot en ben je op zoek naar een vergaderzaal voor maximaal acht personen? Neem dan contact op met The Lobby. Ook voor kleinere feesten, voor maximaal 40 personen, hebben wij nog een andere ruimte, namelijk Toontje Lager. Wat ga jij binnenkort organiseren? Je kunt voor alle gelegenheden de zaal van ons gezellige café in het bruisende centrum van Nijmegen afhuren.

Waarvoor wil jij onze zaal huren in Nijmegen?

Je kunt onze zaal in Nijmegen werkelijk voor allerlei feesten en bijeenkomsten huren. Denk bijvoorbeeld aan een borrel, promotiefeesten, afstudeerfeesten, bruiloften of gala’s. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is onze zaal zeer geschikt, zoals voor lezingen, workshops en vergaderingen. Een ander soort bijeenkomst organiseren? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat onze zaal omgetoverd wordt tot een geschikte zaal. Het afhuren van de zaal boven ons gezellige café in Nijmegen altijd een goed idee, wat voor een bijeenkomst je ook organiseert. Wil je bij het huren van een zaal in Nijmegen ook een ruim assortiment aan eten en drinken? Bekijk dan onze menukaart.

Wat kan ik verwachten van de zaalverhuur boven Café Faber in Nijmegen?

Wil je de zaal boven ons café in Nijmegen afhuren? Dan hoef je zelf niet veel mee te nemen. Je bent namelijk van alle gemakken voorzien:

 • Gezellige bar (met of zonder bediening);
 • Beamer + scherm met geluid;
 • Flipover;
 • Microfoon;
 • Muziek naar keuze (ook kunt u zelf een iPod of laptop o.i.d. aansluiten);
 • Vergadertafels;
 • Feestruimte;
 • Toiletten;

  Kies uit de lekkerste gerechten en dranken om te serveren tijdens je feestje

  Heb je specifieke wensen wat betreft eten en drinken? Wij zijn niet voor niets een café en beschikken dan ook over diverse heerlijke gerechten en dranken die we graag serveren aan uw gasten. Hiervoor kun je kiezen uit een speciaal assortiment aan dranken en gerechten. Wil je een lunch verzorgen? Of dacht je meer aan een diner? Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen dranken te schenken. Het kan allemaal in combinatie met de huur van de zaal boven ons café. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over de zaalverhuur in Nijmegen? Stuur dan een mail naar zaalverhuur@cafefaber.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over zaalverhuur in Nijmegen bij Café Faber.
  Back To Top
  Organiseer jij dit jaar de

  Kerst- of Nieuwjaarsborrel

  en heb je nog geen geschikte locatie gevonden?
  Met acht unieke zaken in het hart van Nijmegen kunnen wij altijd een passend voorstel doen!
  Klik op de button voor alle mogelijkheden binnen de Fabergroep!