skip to Main Content

Bierproeverij Nijmegen

Wanneer jij wilt genieten van bierproeverij in Nijmegen, doe je dit bij Café Faber. Bij ons café vind je een ruim assortiment aan speciaalbieren. Wil jij graag een proeverij organiseren voor een groter gezelschap? Wij beschikken over een gezellige feestzaal die voor feesten, borrels en proeverijen afgehuurd kan worden. Zoals je verwacht bij een bierproeverij in Nijmegen, beschikt Café Faber over een ruim assortiment aan speciaalbieren van de fles en op de tap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder. 

Geniet van heerlijke bierproeverij

Een bierproeverij met speciaalbier kan perfect aangevuld worden met happen van onze happenkaart. Op onze menukaart vind je lekkere hapjes zoals boerenkaas met Amsterdamse uitjes, bitterballen, nachos, vlammetjes, kiphaasjes en huisgemarineerde olijven. Heb je grotere trek? Kijk dan eens naar onze Pubfood kaart met onder andere kipsaté, heerlijke pizza’s of huisgemaakt stoofvlees. Ook kun je er voor kiezen om met vrienden, collega’s of familieleden een van de plankjes te bestellen voor bij de bierproeverij. Hierbij kun je kiezen voor een broodplankje met oerbrood, aioli en pesto, Faber’s kaasplank met een selectie van diverse kazen of een Faber’s mixplank met diverse kazen, hammen en andere koude hapjes. Combineer de smaken van overheerlijk speciaalbier met de lekkerste hapjes tijdens een proeverij en maak een groot succes van jo uw borrel.

bierproeverij nijmegen

Organiseer een gezellige borrel of bierproeverij

Café Faber is de perfecte plek voor een gezellige lunch, borrel, bierproeverij of diner. Ook wanneer je een speciale gelegenheid wilt vieren, kan dit eenvoudig door onze feestzaal af te huren. Zo ben je in de gelegenheid om met een groep van maximaal 100 gasten te genieten van een gezellige proeverij met heerlijk speciaalbier. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van een bierproeverij? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@cafefaber.nl. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Café Faber is het café voor een lekkere bierproeverij in Nijmegen!
Back To Top