skip to Main Content

Borrelen Nijmegen

Café Faber is het perfecte café om gezellig te borrelen in Nijmegen. Niet alleen beschikken wij over een enorm uitgebreid assortiment aan speciaalbieren, maar we hebben ook diverse Gin-Tonics, alcoholvrije cocktails, whisky’s, likeuren, wijnen en natuurlijk frisdranken. Combineer jouw favoriete drank met lekkere hapjes van de borrelkaart en wij garanderen een groot succes. Bekijk hier onze volledige menukaart. Café Faber ligt centraal in het centrum van Nijmegen en is zowel lopend vanaf het station, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Tevens is er een grote parkeergarage om de hoek, dus zelf met de auto komen, is ook mogelijk. Alleen als je een BOB regelt natuurlijk!

Gezellig borrelen doe je in ons café in Nijmegen

Naast lekkere hapjes als huisgemarineerde olijven, boerenkaas met Amsterdamse uitjes, bitterballen, uienringen, kaasloempia’s en nachos, bieden wij ook diverse borrelplanken aan. Borrelen in ons gezellige café in Nijmegen is nog nooit zo gezellig geweest met de officiële Faberplank. Deze bevat een selectie van de lekkerste warme en koude happen. Ook de Faber’s mixplank is een echte aanrader. Deze bevat diverse kazen, hammen en andere koude hapjes.

Organiseer een geslaagde borrel

Ook wanneer je zelf een borrel wilt organiseren, ben je bij Café Faber aan het juiste adres. Wij beschikken over een gezellige zaal die afgehuurd kan worden. Kom gezellig borrelen in ons café in Nijmegen met vrienden, collega’s of familie. Zo kan elke bijzondere gelegenheid op een feestelijke manier worden gevierd. Wij leveren alle faciliteiten die nodig zijn om van jouw feest een groot succes te maken.
borrelen nijmegen

Kom langs in ons gezellig café om te borrelen in Nijmegen

Gezellig borrelen doe je eenvoudig in ons café in Nijmegen. Praat bij met vrienden of vier een mijlpaal met familie. Ook wanneer er geen speciale gelegenheid gevierd moet worden is een aangeklede borrel met heerlijke hapjes een goed idee. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een borrel of het huren van een zaal? Voor het reserveren van onze goedkope maar sfeervolle feestlocatie mail je naar het e-mailadres info@cafefaber.nl.
Back To Top