skip to Main Content

Kroegen Nijmegen

Je vindt heel veel kroegen in Nijmegen, maar café Faber is toch echt wel de leukste. En waarom is Café Faber nu de leukste kroeg in Nijmegen? Dat leggen we je graag uit, maar waarom kom je niet gewoon langs? Geniet van ons eigen bier ‘Den Blonde Bataaf’ of proef een ander speciaalbiertje. Want dat is waar wij goed in zijn! Wist je trouwens dat Faberen synoniem staat voor borrelen? Kom naar Nijmegen om te borrelen en loop langs de andere kroegen totdat je Café Faber ziet. Je bent van harte welkom!

Stop met struinen langs alle kroegen in Nijmegen en geniet van een goed getapt biertje

Bij café Faber zijn wij echt gespecialiseerd in speciaalbier en dat wordt duidelijk wanneer je De Fabertjeskrant opent. Hier hebben we geprobeerd om onze passie voor bier op papier te zetten. Wat is jouw favoriete biertje? Ga jij gewoon voor een Heineken of ben je meer van een fruitbiertje? Of probeer eens iets nieuws. Bijvoorbeeld een Nijmeegs blond biertje. Van al dat bier heb je vast trek gekregen? Gelukkig serveren we ook diverse snacks. Zoals een portie olijven, bittermix, kaasloempia’s, garnituur, vlammetjes en zelfs nachos met pittige tomatensalsa en home-made guacamole, crème fraîche en jalapeños.

Wanneer kom jij langs in onze kroeg?

Onze kroeg is net zoals veel andere kroegen in Nijmegen elke dag geopend! Onze kroeg is rond het middaguur al open, dus voor een lekkere lunch ben je ook aan het juiste adres! Heb je vragen? Of wil je een reservering maken? Stuur dan een e-mail met je vragen naar info@cafefaber.nl

Kroegen Nijmegen
Back To Top