skip to Main Content

Kroegen Nijmegen

Je vindt heel veel kroegen in Nijmegen, maar café Faber is toch echt wel de leukste. En waarom is Café Faber nu de leukste kroeg in Nijmegen? Dat leggen we je graag uit, maar waarom kom je niet gewoon langs? Geniet van een van de veertien bieren van de tap. Of sla onze menukaart open en kies voor een goed glas wijn of speciaalbier. Wist je trouwens dat Faberen synoniem staat voor borrelen? Kom naar Nijmegen om te borrelen en loop langs de andere kroegen totdat je Café Faber ziet. Je bent van harte welkom!

Stop met struinen langs alle kroegen in Nijmegen en geniet van een goed getapt biertje

Bij café Faber zijn wij echt gespecialiseerd in speciaalbier en dat wordt duidelijk wanneer je de menukaart opent. Hier hebben we geprobeerd om onze passie voor bier op papier te zetten. Wat is jouw favoriete biertje? Ga jij gewoon voor een Heineken of ben je meer van een fruitbiertje? Of probeer eens iets nieuws. Bijvoorbeeld een Nijmeegs blond biertje. Van al dat bier heb je vast trek gekregen? Gelukkig serveren we ook diverse snacks. Zoals een portie olijven, bittermix, kaasloempia’s, garnituur, vlammetjes en zelfs nachos met pittige tomatensalsa en home-made guacamole, crème fraîche en jalapeños.

Café Faber staat bekend om zijn warme en uitnodigende sfeer. Onze bruine kroeg biedt een nostalgische ambiance waar je je direct thuis voelt. We zijn trots op ons assortiment van ambachtelijke bieren, cocktails en andere dranken die perfect samengaan met onze heerlijke hapjes.

Wanneer kom jij langs in onze kroeg?

Onze kroeg is net zoals veel andere kroegen in Nijmegen elke dag geopend! Onze kroeg is rond het middaguur al open, dus voor een lekkere lunch ben je ook aan het juiste adres! Heb je vragen? Of wil je een reservering maken? Stuur dan een e-mail met je vragen naar info@cafefaber.nl. Voor evenementen kun je altijd kijken op onze Instagram of Facebook. Kom langs bij Faber, een van de leukste kroegen in Nijmegen!

Kroegen Nijmegen
Back To Top