skip to Main Content

Lunchen Nijmegen

Zoek je een gezellig café waar je kunt lunchen in het centrum van Nijmegen? De deuren van Café Faber zijn iedere dag rond het middaguur voor jou geopend! Onze lunch is te bestellen van 11:00 tot 16:00 uur. Dus houd je van een late lunch? Dan ben je ook van harte welkom! Met wie kom jij lunchen in ons café in het centrum van Nijmegen?

Lekker lunchen in het centrum van Nijmegen

Kom je binnenkort lunchen in ons café in het centrum van Nijmegen? Graag laten we je kennis maken met een greep uit onze gerechten:
  • Erge trek? Begin met een lekker soepje, geserveerd met oerbrood. Kies dan voor de soep van het moment. Dit is altijd een smakelijke verrassing!
  • Ook zo gek van tosti’s? Onze tosti’s zijn extra groot en worden mooi gepresenteerd.
  • Op de gezonde toer? Ga voor een salade geserveerd met brood en boter.
  • Proef onze heerlijke uitsmijters op  maïs of waldkorn oerbrood.
  • Natuurlijk hebben we ook belegde broodjes. Kies uit carpaccio, ossenworst, geitenkaas, gemarineerde kippendijen of heerlijke bourgondische kroketten.
  • Al gehoord van onze specials: Big Faber Burger, huisgemaakt stoofvlees en de paddenstoelenpastei?
lunchen nijmegen
Trek gekregen? Je hoeft niet te reserveren. Loop tijdens een middagje in het centrum van Nijmegen gewoon langs ons café om te lunchen.

Lunchen of dineren in het centrum van Nijmegen?

Wij serveren niet alleen een heerlijke lunch, maar je kunt bij ons ook genieten van een compleet diner. Wat dacht je van patat met stoofvlees of een zalmfilet met groente en friet? Vegetarisch? Proef dan onze paddenstoelenpastei met spinazie, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes. Wist je dat zondag een van onze favoriete dagen is? Dan is het namelijk Pizza Sunday! Iedere zondag geniet je van verse houtovenpizza’s voor maar €6,50! Kies je voor veilig en neem je een pizza Margherita? Of houd je wel van een spektakel en ga je bijvoorbeeld voor de pizza Pollo of Gamberetti? Wat je ook kiest, je verlaat ons café met een verzadigd gevoel. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via info@cafefaber.nl. Voor een lekkere lunch in Nijmegen loop je gewoon binnen bij Café Faber!
Back To Top