skip to Main Content

Lunchroom Nijmegen

Kom met vrienden en familie naar Café Faber, dé lunchroom in Nijmegen. Geniet van verse soepen, salades, tosti’s, uitsmijters en nog veel meer. Onze lunchroom is gevestigd aan de van Broeckhuijsenstraat 12-14 in het centrum van Nijmegen, makkelijk te voet te bereiken vanuit het station, maar ook met het openbaar vervoer. Elke dag van de week ben je hier van harte welkom, vanaf 11.00 tot laat in de avond! Je zou zomaar eens een hele dag bij ons kunnen blijven plakken! Gezellig toch?

Café Faber is meer dan een lunchroom in Nijmegen

Bij ons kan je niet alleen lunchen, maar ook voortreffelijk dineren en borrelen! Bekijk ons menu en zoek je favoriete gerecht uit. Ben jij een echte borrelaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij schenken bijzondere dranken die je niet in elk café vindt. Waar wij echt trots op zijn is ons eigen bier: ‘Den Blonde Bataaf’. In samenwerking met Toon en Café De Tempelier hebben wij dit biertje gebrouwen. Een Nijmeegs blond biertje mét branie! Sla De Fabertjeskrant open en bestel een heerlijk biertje en lees van alles over de geschiedenis van Faber, onze dranken en happen. Bestel een lekker bittergarnituur of een portie vlammetjes erbij en je avond kan niet meer stuk.

Kom langs in de lunchroom in Nijmegen

Heb je een allergie of volg je een dieet? Laat ons jouw wensen weten en wij zorgen ervoor dat je van een heerlijke lunch in onze lunchroom in Nijmegen geniet. Vanaf 11:00 uur ben je van harte welkom voor de lunch. Loop gewoon binnen en zoek een fijn plekje uit. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Heb je vragen? Bel ons op het telefoonnummer 024-8484411 of mail je naar het e-mailadres info@cafefaber.nl. Heb je zin in een lekkere lunch? Kom dan langs bij Café Faber, een gezellige lunchroom in Nijmegen.
Lunchroom Nijmegen
Back To Top