skip to Main Content

Speciaalbier café Nijmegen

Wanneer je een echte liefhebber van speciaalbier bent, is Café Faber in Nijmegen een echte aanrader. Hier vind je een uitgebreid assortiment met de lekkerste speciaalbieren die elke borrel tot een groot succes maken. Kies uit trappistenbieren, porters, stouts, tapbieren, fruitbieren en echte klassiekers. Ook wanneer je een speciale gelegenheid wilt vieren op een gezellige en ruime locatie is ons café zeer geschikt. Wij beschikken over een gezellig feestzaal die voor promotiefeesten, vergaderingen, afstudeerfeesten of uitgebreide borrels perfect is.

Proef het lekkerste speciaalbier in ons gezellige café in Nijmegen

Geef je een bruiloftsfeest? Dan wil je misschien wel de foto’s die gemaakt zijn gedurende dag laten afspelen. Of tijdens een gala hoort er wel passende muziek gedraaid te worden, en organiseer je een vergadering? Dan moet de feestzaal in Nijmegen voorzien zijn van genoeg vergadertafels. Wij zorgen ervoor dat het allemaal aanwezig is! Graag sommen we de voorzieningen voor je op:
Wat voor soort speciaalbier jouw favoriet ook is, in ons café in Nijmegen vind je het gegarandeerd. Geniet jij van de smaken van een lekker tripel? Of ben jij meer van een donkere porter met een bruine schuimkraag? Ook echte klassiekers zoals de Koninck en Tripel Karmeliet vind je op onze menukaart. Weet jij niet welke je moet kiezen door het uitgebreide aanbod? Lekker zijn ze allemaal dus kom gerust proeven!
speciaalbier cafe nijmegen

Huur onze zaal en vier jouw gelegenheid

Kom niet alleen voor speciaalbier naar ons café in Nijmegen, maar ontdek ook onze andere mogelijkheden. Wanneer jij er bijvoorbeeld voor kiest om bij Café Faber een zaal af te huren, ervaar je geweldige service. Zo zorgen wij dat er voldoende faciliteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan faciliteiten zoals een gezellige bar met of zonder bediening, een beamer met scherm en geluid, een speciale rookruimte, wifi en een microfoon.

Ontdek onze menukaart

Naast lekker speciaalbier geniet je ook van heerlijke gerechten bij ons café in Nijmegen. Kom langs voor een gezellige lunch, geniet van een uitgebreide borrel of bestel vanaf 16:00 uur een overheerlijke pizza uit onze houtoven. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Heb je vragen over onze menukaart of wil je graag meer informatie voor het afhuren van onze zaal? Je kunt ons bereiken met vragen door een e-mail te sturen naar info@cafefaber.nl. Wij helpen je graag verder bij de organisatie in ons speciaalbier café in Nijmegen.
Back To Top