skip to Main Content

Speciaalbier proeverij Nijmegen

Wanneer jij wilt genieten van speciaalbier proeverij doe je dit bij Café Faber in Nijmegen. Ons gezellige café beschikt over een uitgebreid assortiment met lekkere speciaalbieren, zodat elke bierproeverij een groot succes wordt. Kies uit lekkere tripels, fruitbieren, echte klassiekers en tapbieren. Wil jij graag een proeverij organiseren voor een groter gezelschap? Wij beschikken over een gezellige feestzaal die voor feesten, borrels en proeverijen afgehuurd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Geniet van heerlijke speciaalbier proeverij

Een proeverij met speciaalbier kan perfect aangevuld worden met heerlijke borrelhapjes. Op onze menukaart vind je lekkere hapjes zoals boerenkaas met Amsterdamse uitjes, bitterballen, nachos, vlammetjes, kiphaasjes en huisgemarineerde olijven. Ook kun je er voor kiezen om met vrienden, collega’s of familieleden een van de plankjes te bestellen voor bij de bierproeverij. Hierbij kun je kiezen voor een broodplankje met oerbrood, aioli en pesto, Faber’s kaasplank met een selectie van diverse kazen of een Faber’s mixplank met diverse kazen, hammen en andere koude hapjes. Combineer de smaken van overheerlijk speciaalbier met de lekkerste hapjes tijdens een proeverij en maak een groot succes van jouw borrel.

speciaalbier proeverij nijmegen

Organiseer een gezellige borrel of speciaalbier proeverij

Café Faber is de perfecte plek voor een gezellige lunch, borrel, bierproeverij of diner. Ook wanneer je een speciale gelegenheid wilt vieren, kan dit eenvoudig door onze feestzaal af te huren. Zo ben je in de gelegenheid om met een groep van maximaal 100 gasten te genieten van een gezellige proeverij met heerlijk speciaalbier. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van een bierproeverij? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@cafefaber.nl. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Kom voor een lekkere en bijzonder speciaalbier proeverij in Nijmegen naar Café Faber!
Back To Top
Organiseer jij dit jaar de

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

en heb je nog geen geschikte locatie gevonden?
Met acht unieke zaken in het hart van Nijmegen kunnen wij altijd een passend voorstel doen!
Klik op de button voor alle mogelijkheden binnen de Fabergroep!