skip to Main Content

Vergaderlocatie Nijmegen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Nijmegen waar plek is voor veel personen? Onze vergaderzaal boven ons café is maar liefst geschikt voor 100 personen. Café Faber is dus niet alleen een café, maar ook zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen, workshops, gala’s, borrels en allerlei andere feesten. Maar ook wanneer je met een select groepje collega’s wilt vergaderen of een presentatie wilt houden, kun je terecht bij Café Faber. Wil je gebruik maken van onze vergaderlocatie in Nijmegen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@cafefaber.nl.

Een vergaderlocatie in Nijmegen voorzien van alle benodigdheden

Reserveer je onze vergaderlocatie boven ons café in Nijmegen? Deze is gelegen in het centrum van Nijmegen, boven Café Faber, en geschikt voor de kleinere vergaderingen of grote feesten. Heb jij jouw wensen klaar liggen? Dan zorgen wij ervoor dat deze gereed voor gebruik is inclusief vergadertafels- en stoelen, een beamer met scherm en goed geluid, microfoon en een bar waar je gebruik van kunt maken. Ook kun je gedurende de vergadering gebruik maken van onze wifi. Daarnaast zijn er toiletten en een rookruimte aanwezig. Oftewel, er is aan alles gedacht! Heb je specifieke wensen of wil je ons personeel inschakelen voor de bediening van bijvoorbeeld koffie en thee? Wij nodigen je van harte uit voor een gesprek waar jij jouw wensen kunt uitspreken.

De vergaderlocatie in Nijmegen reserveren

Onze vergaderzaal is voor meerdere doeleinden te reserveren. Wil je onze vergaderzaal reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@cafefaber.nl. Ook voor informatie over de mogelijkheden kun je naar dit e-mailadres mailen. wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de reservering van onze zaal in orde te maken. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Neem contact op met Café Faber wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Nijmegen

Vergaderlocatie nijmegen
Back To Top